Какво представлява услугата “Сигнали”?

Срещу атрактивна фиксирана месечна такса вие получавате пълен достъп до всяка една сделка, сключена от нашите ментори с реални средства. В момента на отварянето на позицията вие ще получите следната информация:

  • Посока на сделката – Buy/Sell
  • Toчкa на вход
  • Точка на изход – Stop loss/ Take profit

Абонатите на услугата ще получават средно по 20 сигнала месечно, приблизително 1:1 съотношение риск:печалба и приблизително 58% успеваемост на сделките.

Абонирайте се за услугата търговски сигнали като натиснете тук:
Как услугата стига до вас?

След като се абонирате за услугата, ние ви добавяме в нашия мейл лист. По този начин, когато видим сигнал от нашата основна стратегия, ние моментално изпращаме съобщение към всички, които са добавени в нашия лист.

Какво да очаквате?

Няма Форекс стратегия, която да генерира 100% успешни сигнали. Нашата не е изключение. Тук е мястото, където ще се постараем да сме обективни и откровени.

На база минали сделки основната ни стратегия отчита приблизително 58% успеваемост на сделките със съотношение печала : загуба – 1.5 : 1. Така че, ще има, както периоди на няколко неуспешни сигнала последователно, така и периоди на няколко успешни такива. Както във всичко, така и тук – търпението и последователността са най-важни.

forex_turgoviq

За кого е тази услуга?

  • Тази услуга е най-подходяща за хора, които имат някаква идея и подход за пазара, но са несигурни в стратегията си. В този случай „сигнали” може да се ползва като страхотен филтър за собствената ви стратегия.
  • Тази услуга е подходяща за хора, които нямат времето да се фокусират изцяло върху пазара, но искат да следят как, кога и къде са възможните точки за вход, що се отнася до вътредневна търговия.
  • Тази услуга е подходяща за хора, които искат да стартират или надградят своето  Форекс обучение. Още повече, че вие получавате тази услуга с 5 страхотни видео урока, които са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за начинаещите, или за тези от вас, които все още не са съвсем наясно как функционират пазарите.

За кого НЕ Е тази услуга?

  • Не е за хора, които имат изградена и тествана стратегия, която дава положителни резултати.
  • Не е за хора, които имат дългосрочен поглед върху пазарите.
  • Не за хора, които не се интересуват да научат нещо ново.
  • Не е за хора, които нямат интереси в един от най-добрите бизнеса в момента.

ЗАЩО НИЕ?

Опитът на екипа с пазара стартира още през  2007. Преди малко повече от две години решихме да стартираме в сектора с Форекс обучения и менторинг,  тъй като видяхме, че има огромна нужда в този сектор да се създаде качествена услуга, изградена от практици. Менторите ни са постоянни участници  в онлайн професионални трейдинг стаи ( единичната такса, за които е 3500$), заедно с институционални трейдъри.

Имаме за партньори едни от най-добрите (ако не и най-добрите) брокери в световен мащаб, що се отнася до условия за търговия и управление на активи JFD Brokers

Целта  компания WageWays – да осигури образователни  и информационни услуги на световно ниво на тези, които са заинтересовани от обучения,  както в сферата на трейдинга, икономиката и финансите, така в това да развият себе си и личностните си качества.

 

Използвайки богатия си опит за работа на световните финансови пазари, компания Wage Ways предлага на своите клиенти различни варианти на професионална подготовка.

Виж какво казват клиентите ни за нас тук.
PS. В случай, че не ползвате Paypal може да заявите своето записване от тук.